Crossovers


(en bild som ju ska beskriva detbergochdalbaniga humör jag är på)


Hej godvänner.

Jag är i ruset, alla sunda vätskor har blivit förskjutna av de mer osunda, lite vinglig, men kan stå på egna ben. Så jag kände att jag saknade det här.

Det nya året har efter en månad bedömts som actionfyllt, händelserikt, dansant. Har mött mystiska män i ett töcken, dansat charleston tills fötterna gett upp (backstep, kick, crossover, höger ner, vänster på sjuan). Mött vänner jag aldrig visste att jag hade. Danset lindy på Djangofestivalen och Oslo Swingklubbs Venners Nytårsfest och på ja, en himla massa andra ställen. Missionerat tills mina vänner gett upp och börjar på den fuckings nybegynnerkursen.

(Allt jag kan tänka på är side-by-side, hand-to-hand, tandemcharleston och crossovers, över till Susie Q's och Tacky Annies)

Men vet ni vad det bästa av allt är? Att jag har köpt mig en kamera.


Här är, helt appropå, en bild på oss från Djangofestivalen (som för så vidt varmer frijazz än Reinhardt, men himla trevligt ändå). Och inte är det jag som tog den, men jag stjäl helt vilt från dittoslo.no.

En konklusion av januari är att mitt liv nu är nedkokat till de viktigaste elementen - Kaffe/jobb (det är ju detsamma), dans, öl och sömn.

Och det känns bra.

Kommentarer
Postat av: Peter

Skönt att se att det utlovade alkoholtemat vidmakthålles! Fast det börjar ske en viss fokusförskjutning mot dans ... oroväckande!

2011-01-28 @ 12:03:11
URL: http://klokatankar.blogg.se/
Postat av: calle

Har svårt att glädjas med det. Är mest lättad över att du är tillbaka.

ego

2011-01-28 @ 13:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0