1/30

Om mig

Jag hade hoppats att ni kanske hade förstått vid det här laget. Det heter Arkiv (se högerspalt).

Men basfakta har uteblivit, så det kan vi ta. En gång för alla, så släpper vi ämnet.

Mitt mellannamn är Simone och jag är väl egentligen från Göteborg. Men jag har pratat på en konstig halvskånsk dialekt hela mitt liv, och så flyttade vi till Linköping, världens anal, när jag var tolv. Så jag har väl inte så mycket rötter till städer, i Linköping finns ingen kvar och Göteborg har jag undvikit sedan jag flyttade. '

Jag gillar att laga mat och att dansa och att dansa och att dansa. Och att teckna, men det har fallit bort när jag leker vuxen. Jag jobbar med att laga espresso på en espressobar och har blivit aggressiv och snobbig mot folk som inte kan uttala saker rätt eller beställa med full information. De förtjänar det för det mesta, "En enkel" är inte en beställning, och så blir de sura när man försöker få fram vad de vill ha, om de ska sitta där eller inte och sådant. "Så mange spörsmål ass..." suttrar de och jag blir sur. Men det är ett roligt jobb. Jag lever på koffein, snus, cigg och socker.


Kommentarer
Postat av: calle

Hur säger man Filbytertorget på halvskånska?

2011-01-28 @ 13:41:59
Postat av: Tove

Efter lite snokande så hittade jag dig till slut! Här i världens anal finns det fortfarande folk som saknar dig! Yngves har tydligen gjorts om till något slags ställe där man kan inmundiga alkohol, som om det inte var ett syndens näste redan.

2011-01-30 @ 22:49:28
Postat av: Tanja

TOVE! GAH! HEJ! Jag vet, har druckit på Ågatan en gång när jag var i sverige haha, det var ett fail.Calle: Vettefaen, jag säger det med östgötsk accent plus skorrande R. Typ Fejlböyterrrrrtorrrgäht.

2011-01-31 @ 15:43:18
URL: http://braziljack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0