21


Konstaterar:

- Eric Saade är otroligt lik Natalie Portman.
- Sarah Dawn Finer och Shirley Clamp, vilken är vilken? Samma person?

Min sista dag som 21-åring tillbringas i radioskugga. Internet verkar eka tyst, och då min mobil blev stulen behöver jag inte gå runt och vänta på att den ska pipa och skrämmas och stressa upp mig.

Istället ligger jag apatisk på soffan i en tom lägenhet och ja. Är lite som en katt som har hittat en solfläck på golvet. Den högra hjärnhalvan ligger och skummar igenom den gångna veckan (ölsvartklubbkyssariockuperadehusdansthreepennyoperaochnietzsche) medan den vänstra försöker planera morgondagen.

Jag är bankkortlös, men jag och mina drickspengar och alla vänner och deras vänner är inbjudna till Ryes för att skamlöst bli måndagsfulal, bjuda mig på öl och enkla tuipaner och gratulationer och kramar! Antingen för hela kvällen, eller bara svänga in på en öl och en dans. Som ett öppet hus, fast inte hos mig. Mindre städning, fler inomhuspalmer. Kan bara bli bra.

Kom förbi om du är i Oslo?

Kommentarer
Postat av: Fanny

grattis i förskott min lilla ögonsten.. Vore fint om du ville svara på vårt mail på FB :) Så vi vet om vi får/kan komma eller ej.

Hoppas din födelsedag blir ljuvlig o att det blir en fin tillställning du får.

Vad har du för adress? Vill skicka något till dig :)http://open.spotify.com/user/grevegroda/playlist/1Yt2hu8p7a6n7hr6nVboRY

2011-02-20 @ 19:45:12
Postat av: calle

JAA! Natalie Portman! Har gått & stört mig lite på att jag inte kommer på vem han är lik! :D

2011-02-21 @ 09:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0