Smaskigt fakta

Ni trodde jag var död, va. Men inte faen, nej nej, bli inte besvikna nu, jag andas, lever, frustar runt som en vårkläckt kalv på halvgröna/halvskitgula ängar.

Återvänder för att hylla Anna. Anna säger i kort format vad jag känner i den här bloggposten, i den här bilden.

Och skapar precis samma könsla, vilket ju är ett litet antiklimax.


Jag känner så att jag lite vill ge upp när alla andra är så kreativa och smarta och gör saker av sitt liv, och uppnår saker. Merparten av minna vänner har antingen fått en eller annan chefsroll, precis blivit färdig med magisterexamen i något astungt ämne (typ matematik) eller blviit antagna på superfina skolor i något utland (hej Helena, grattis igen, du förtjänar det till tusen!). Ochd et gör mig såklart asglad. De förtjänar allt. Men vad håller jag på med?

En del säger att jag har ett bra liv. Att jag har fina egenskaper och är kreativ och smart och sånt och lite halvsnygg på en bra dag. När jag inte jobbar (och jag gör det dessutom bra, jag är fan grym på mitt jobb för det mesta) så dansar jag lindyhop och blir bättre och bättre på det och lär mig massor, och om jag inte gör det så ja, då dricker jag öl med vänner.

Det är väl kanske inget dåligt liv. Men alla andra verkar vara så mcyekt mer kreativa, så mycket mer smarta. Antingen har de medfödd talang eller så har det ämnet i sig att arbeta för sina mål.

Jag tänker att jag borde vara/veta bättre.

BEFÄNGT.

Kommentarer
Postat av: Peter

JA, egentligen vet du ju bättre, att gräset inte är grönare på andra sidan! Dessutom innerst inne att livet är jävligt tråkigt när målet är uppnått; vägen är da shit ... så jag tror du kommer på bättre, ANDra tankar :) (apropå vår måndagskonversation)

2011-04-20 @ 20:27:23
URL: http://klokatankar.blogg.se/
Postat av: Tanja

Jag måste kanske finna min ANDliga sida...

2011-04-22 @ 00:01:43
URL: http://braziljack.blogg.se/
Postat av: Kalle

Word.

2011-05-12 @ 20:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0